Helmi Catering - ammattitaitoinen catering-palvelu Espoossa

Helmi Catering on pitopalvelu ja catering-yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluita Espoon alueella. Yrityksemme juuret ulottuvat 23 vuoden taakse, kun ravintola Helmi toimi Eerikinkadulla Helsingissä. Vuonna 2016 ravintolamme myytiin, mutta catering-puoli jatkaa samalla konseptilla uusin voimin.

Halusitpa järjestää suurta juhlaa tai intiimiä illallista, Helmi Catering on luotettava kumppani. Ammattitaitoinen tiimimme omistautuu intohimolla jokaisen tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen. Olipa kyseessä yritystilaisuudet, häät tai teemabileet, meillä on kokemusta ja osaamista luoda ikimuistoisia hetkiä.

Ravintolat Ringside Golfissa ja Sarfvik Golfissa

Helmi Catering seikkailee myös golfkentillä. Vuodesta 2016 lähtien olemme toimineet Ravintola Ringside Golfissa, tarjoten herkullista ruokaa ja hyvää palvelua golfkaudella huhtikuusta lokakuuhun. Lisäksi keväästä 2020 olemme avanneet ovet myös Ravintola Sarfvik Golfissa.

Tarjoamme sekä golffaajille että ei-golffaajille mahdollisuuden nauttia paitsi upeista näkymistä myös erinomaisesta ruoasta. Lounas, illallinen tai rento hetki kahvikupin ääressä – meillä on jotain jokaiseen makuun. Emme unohda talvea, sillä olemme läsnä ympäri vuoden. Järjestämme yksityistilaisuuksia, saunailtoja ja illanviettoja silloinkin, kun kentät ovat lumipeitteen peitossa.

Tarjoamme juhliisi täyden palvelun catering-ratkaisun

Kun juhlia suunnitellaan, jokainen yksityiskohta vaikuttaa kokonaisuuteen. Helmi Catering auttaa sinua järjestämään täydellisen illan, jotta voit itse keskittyä nauttimaan seurasta. Tarjoamme ammattitaitoisen palvelun aina tilan valinnasta ohjelman suunnitteluun, ruokalistojen laadintaan ja juomien oikeisiin sekoitussuhteisiin.

Henkilökuntamme ottaa huomioon budjetin, esiintyjät, yllätysmomentit, sisustuksen ja jopa tarjoilijoiden asujen värin. Meiltä löytyy kokemusta fine dining -illallisista, satuhäistä ja teemajuhlista, jotka rikkovat mielikuvituksen rajat.

Kaikissa catering-palveluihin liittyvissä kysymyksissä voit luottaa Mari Liljaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö suoraan nettisivujemme kautta. Toteutamme juhlat ammattitaidolla sekä Espoossa että golfkentillä. Valitsemalla Helmi Cateringin saat laadukkaan ja huolellisen palvelun, joka takaa ikimuistoisen juhlan.