Helmi Catering - täydellinen vaihtoehto catering-palveluihin Espoossa

Helmi Catering on luotettava ja kokenut catering-yritys, joka tarjoaa maukasta ateriointia ja tyylikästä palvelua Espoossa. Jatkamme Helsingissä toimineen Ravintola Helmen menestystarinaa ja toteutamme nyt laadukkaita catering-palveluita Espoon puolella. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja intohimolla jo yli 23 vuoden ajan.

Ravintolamme myytiin vuonna 2016, mutta Helmi Catering jatkaa edelleen tutulla konseptilla. Tarjoamme palveluitamme niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme toteuttaa asiakkaidemme toiveet ja tarjota unohtumattomia hetkiä erityisissä tilaisuuksissa. Meillä on pitkäaikainen kokemus fine dining -illallisista, satuhäistä sekä teemabileistä, mikä takaa täydellisen lopputuloksen jokaiselle asiakkaallemme.

Laaja valikoima catering-palveluita

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman catering-palveluita Espoossa. Oli kyseessä sitten yritysjuhla, syntymäpäiväjuhlat, häät tai jokin muu merkittävä tilaisuus, meillä on osaamista ja taitoa tehdä tilaisuudestasi ikimuistoinen. Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja siksi paneudumme yksityiskohtiin ja asiakkaidemme toiveisiin huolellisesti.

Ymmärrämme, että juhlat eivät rajoitu pelkästään ruokaan, vaan niissä on paljon muitakin tärkeitä elementtejä. Meidän kanssamme voit keskittyä itse juhlimiseen, sillä hoidamme kaikki järjestelyt puolestasi. Tarjoamme apua juhlapaikan valinnassa, kutsuissa, kuljetuksissa, narikoissa ja monessa muussa pienessä mutta tärkeässä asiassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että kaikki sujuu suunnitellusti ja vieraasi saavat nauttia täysin rinnoin juhlasta.

Täydellinen ilta yhdessä Helmi Cateringin kanssa

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täydellinen ilta, jolloin he voivat unohtaa kaikki huolenaiheet ja keskittyä vain olennaiseen - juhlimiseen. Siksi tarjoamme laadukkaat palvelut ja herkulliset ruoat, joista vastaavat ammattitaitoiset kokin- ja tarjoilijanamme. Henkilökuntamme on paikalla ollakseen avuksi ja varmistaakseen, että tilaisuutesi sujuu suunnitellusti ja vieraasi saavat unohtumattoman kokemuksen.

Jos sinulla on juhliin liittyviä kysymyksiä tai haluat lisätietoja palveluistamme, ole rohkeasti yhteydessä Mari Liljaan. Hän vastaa kaikkiin catering-palveluita koskeviin kysymyksiisi ja auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Voit ottaa yhteyttä cateringiin lähettämällä tarjouspyynnön tämän sivun yläosassa olevasta lomakkeesta. Me Helmi Cateringilla olemme täällä auttaaksemme sinua luomaan unohtumattomia hetkiä ja juhlia Espoossa.