Helmi Catering on kokenut juhlapalvelu, joka tarjoaa laadukkaan kokonaisvaltaisen juhlaelämyksen Espoon alueella. Yrityksemme juuret juontavat Eerikinkadulle Helsingissä, ja nykyään toimimme innovatiivisella tavalla Espoon puolella. Olemme ylpeitä rakkaudella ja intohimolla toteutetusta palvelustamme, joka kattaa niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet. Olemme toimineet Ravintola Ringside Golfissa keväästä 2016 alkaen ja Ravintola Sarfvik Golfissa keväästä 2020 lähtien. Golfkauden ulkopuolellakin olemme paikalla tarjoamassa privaattilounaita, sauna-iltoja ja unohtumattomia illanviettoja. Haluamme luoda täydellisen illan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen - juhlimiseen.

Juhlapalveluiden ammattitaitoista suunnittelua ja toteutusta

Kun juhlan tarve syntyy, meidän palvelumme ovat käytössäsi. Riippumatta siitä, onko kyseessä suuri vai pieni hetki, tarjoamme ammattitaitomme ja kokemuksemme juhliisi. Ensimmäinen askel on juhlapaikan valinta, ja voit luottaa meihin auttamaan sinua tässä prosessissa. Yhdessä harkitsemme kuljetuksia, kutsuja, narikoita ja käymälöiden kestävyyttä - pienten, mutta tärkeiden yksityiskohtien huomioimista unohtamatta. Laadimme yhdessä ohjelman, ruokalistat ja voimme jopa maistella drinkkien oikeat sekoitussuhteet ammattitaitoisten baarimestariemme kanssa. Budjetti, esiintyjät, somistus, pihakoivut, lumilinnat ja tarjoilijoiden frakit - kaikki yksityiskohdat käydään läpi avoimesti. Oli kyseessä fine dining -illallinen, satuhäät tai teemabileet, meillä on kokemusta kaikenlaisista juhlista. Tavoitteenamme on järjestää täydellinen ilta, jolloin sinun tarvitsee vain nauttia juhlista. Tarjoamme myös catering-palveluita, ja voit ottaa yhteyttä Mari Liljaan kaikkiin liittyviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä Helmi Cateringiin

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja juhlapalveluistamme ja catering-palveluistamme. Klikkaa sivun yläosassa olevaa "Lähetä tarjouspyyntö" -laatikkoa, ja Mari Lilja auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. Juhlien luonne vaikuttaa olennaisesti paikan valintaan, ja haluamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimman tilan. Helmi Catering tekee juhlistasi ikimuistoiset!