Helmi Catering on pitopalvelu- ja cateringalan yritys, ja toimimme pääkaupunkiseudulla tarjoten laadukkaita ja ammattitaitoisia juhlapalveluita. Yrityksellämme on vankka kokemus alalta, sillä olemme toimineet ravintola Helmen ja Cateringin parissa jo yli 20 vuoden ajan. Vaikka ravintola myytiin vuonna 2016, Helmi Catering jatkaa samaa konseptia ja tarjoaa asiakkailleen palveluita Espoon puolelta. Tarjoamme rakkaudella ja intohimolla toteutettuja juhlapalveluita niin pienille kuin suurillekin tilaisuuksille. Palveluihimme kuuluu muun muassa ruokien valmistus, tarjoilu, ohjelman suunnittelu sekä juhlapaikan valinta. Meillä on käytössämme ammattitaitoinen henkilökunta, joka pitää huolen siitä, että tilaisuutesi sujuvat juuri niin kuin olet suunnitellut. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, kuten kuljetuksista, kutsuista, narikoista ja käymälöiden trafiikkikestävyydestä. Juhlien järjestämisessä on tärkeää ottaa huomioon kaikki pienet mutta merkitykselliset asiat, ja me autamme sinua niiden suunnittelussa. Laadimme yhdessä päiväsi ohjelman, ruokalistat ja jopa juomien oikeat sekoitussuhteet, joihin ammattitaitoiset baarimestarimme paneutuvat huolella.

Palvelumme kattavat erilaiset juhlatilaisuudet

Riippumatta siitä, millaisesta tilaisuudesta on kyse, meillä on kokemusta ja osaamista sen toteuttamisessa. Olemme järjestäneet fine dining -illallisia, unohtumattomia satuhäitä sekä mielikuvituksen rajat ylittäviä teemabileitä. Haluamme, että tilaisuutesi on täydellinen illanvietto, jolloin voit keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen. Me huolehdimme kaikista yksityiskohdista, jotta voit nauttia täysin siemauksin juhlapäivästäsi. Ota reippaasti yhteyttä Mari Liljaan, joka vastaa kaikista catering-palveluihimme liittyvistä asioista. Voit lähettää tarjouspyynnön helposti tämän sivun yläosassa olevasta linkistä. Juhlien luonne vaikuttaa vahvasti paikan valintaan, ja me autamme sinua mielellämme löytämään sopivan juhlapaikan. Yhdessä varmistamme, että tilaisuutesi on ikimuistoinen ja täydellinen kaikin puolin.