Helmi Catering on laadukas ja monipuolinen catering-palvelu, joka tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä Espoon alueella. Yrityksemme toimii pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla, ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2016 lähtien. Keskeisenä konseptinamme on rakkaudella ja intohimolla toteutetut tilaisuudet, olipa kyseessä sitten pienempi perhetapahtuma tai suurempi juhla. Me Helmi Cateringilla ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen ja ansaitsee erityistä huomiota. Siksi tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman palveluita, jotka ulottuvat ruokailun suunnittelusta aina tarjoiluun ja järjestelyihin asti. Autamme mielellämme myös tilan valinnassa ja käymme yhdessä tutustumassa tiloihin, jotta voimme suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Ravintola Helmi - herkullista ruokaa ja mahtavia juhlia

Ennen Espooseen siirtymistään Helmi Catering toimi Ravintola Helmenä 23 vuotta Helsingissä. Vuonna 2016 ravintola myytiin, mutta catering-palvelumme jatkaa samoilla periaatteilla ja palvelee asiakkaitaan entiseen tapaan. Tarjoamme herkullista ruokaa niin lounas- kuin illallisravintoloissamme, ja palvelemme myös golfravintoloissa Ringside Golfissa ja Sarfvik Golfissa. Olipa kyseessä sitten fine dining -illallinen, satuhäät tai teemablokki, meillä on kokemusta ja asiantuntemusta järjestää unohtumattomia juhlia. Tavoitteenamme on aina tarjota täydellinen ilta, jossa sinä voit keskittyä vain olennaiseen - juhlimiseen. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, kuten ruokalistoista, ohjelmasta, tarjoilusta ja juomien sekoitussuhteista. Ammattitaitoiset baarimestarimme pitävät huolen siitä, että juomat ovat juuri oikeita.

Laadukas catering-palvelu juhliin ja tapahtumiin

Helmi Cateringin palvelut eivät rajoitu ainoastaan ravintoloiden tiloihin. Olemme myös erikoistuneet tarjoamaan catering-palveluita erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Räätälöimme tarjoilun tarpeidesi mukaan ja voimme huolehtia kaikesta juhliin liittyvästä organisoinnista - kuljetuksista, kutsuista, narikoista, somistuksesta ja paljon muusta. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että juhlistasi tulee ikimuistoiset ja onnistuneet. Ota rohkeasti yhteyttä Mari Liljan, catering-asiantuntijamme, niin autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unohtumattomat juhlat Espoossa. Voit ottaa yhteyttä lähettämällä tarjouspyynnön helmi-catering.fi -sivuston kautta. Juhlimisen sielun ja ihmiskroppaa virkistävän vaikutuksen kunniaksi tarjoamme sinulle ja vieraillesi unohtumattomia makuelämyksiä ja ammattitaitoista palvelua. Tervetuloa Helmi Cateringiin!