Helmi Catering on Espoon alueella toimiva monipuolinen pitopalvelu, joka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua erilaisiin tilaisuuksiin. Vuonna 2016 perustetun yrityksen juuret ulottuvat 23 vuoden taakse, jolloin Helmi Catering ja ravintola Helmi aloittivat toimintansa Helsingin Eerikinkadulla. Ravintola myytiin vuonna 2016, mutta Helmi Catering jatkaa samoilla periaatteilla ja konseptilla Espoon puolella. Helmi Cateringin intohimona on tarjota asiakkaille unohtumattomia ruoka- ja juomaelämyksiä, oli kyse sitten pienemmistä tilaisuuksista tai suurista juhlatapahtumista. Yritys toteuttaa tilaisuudet rakkaudella ja ammattitaidolla, tarjoten juhliin sopivia ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

Palvelut rakkaudella ja intohimolla

Helmi Catering palvelee asiakkaitaan kaikissa cateringiin liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä yrityksen pikkujoulut, häät tai syntymäpäiväjuhlat, Helmi Cateringin ammattilaiset auttavat kaikissa juhlien järjestämiseen liittyvissä yksityiskohdissa. Yrityksen tavoitteena on tarjota täydellinen ilta, jolloin asiakas voi keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen. Tilaisuuden luonteesta riippuen Helmi Cateringin kokenut tiimi auttaa valitsemaan sopivan juhlapaikan ja tutustumaan tilojen mahdollisuuksiin. He huolehtivat myös kuljetuksista, kutsuista, narikoista ja käymälöiden toimivuudesta. Lisäksi he laativat tarvittavat ohjelmat, ruokalistat ja juomien oikeat sekoitussuhteet. Ammattitaitoiset baarimestarit pitävät huolen juomien laadusta ja tarjoilijoilla on tärkeä rooli juhlien sujuvuuden kannalta. Helmi Cateringissa avoimuus on tärkeä arvo, ja budjetista puhuminen sekä yllätyslisäyksistä sopiminen tapahtuvat aina asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Kokemusta erilaisista tilaisuuksista

Helmi Cateringilla on laaja kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. He ovat toteuttaneet fine dining -illallisia, unohtumattomia satuhäitä sekä mielikuvituksen rajat ylittäviä teemabileitä. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä, joihin kuuluu herkullinen ruoka, juoma ja ammattitaitoinen palvelu. Helmi Cateringin vankka kokemus ja ammattitaitoinen tiimi takaavat asiakkaalle tilaisuuden, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Mikäli etsit monipuolista pitopalvelua Espoosta, ota rohkeasti yhteyttä Helmi Cateringiin. He auttavat rakentamaan täydellisen tilaisuuden, oli sitten kyseessä yritystilaisuus, perhejuhla tai jokin erityinen tapahtuma. Voit ottaa yhteyttä lähettämällä tarjouspyynnön Helmi Cateringin sivuston kautta. Ammattitaitoinen tiimi odottaa innolla auttaakseen sinua luomaan ikimuistoisia hetkiä juhliisi.