Helmi Catering - Pitopalvelu, joka tarjoaa enemmän

Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat palvelleet Helsingin Eerikinkadulla jo 23 vuoden ajan. Vuonna 2016 ravintola myytiin, mutta Helmi Catering jatkaa samaa konseptia Espoon puolelta käsin. Tarjoamme rakkaudella ja intohimolla niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet. Keväästä 2016 lähtien olemme myös toteuttaneet catering-palveluita Ravintola Ringside Golfissa ja keväästä 2020 lähtien myös Ravintola Sarfvik Golfissa. Ravintolamme ovat avoinna golfkauden huhtikuusta lokakuuhun, ja tarjoamme herkullisia lounasannoksia sekä mahdollisuuden järjestää yksityisiä tilaisuuksia ja sauna-iltoja. Jos haluat taata täydellisen ruokailukokemuksen, älä epäröi ottaa yhteyttä Helmi Cateringiin!

Yksityiskohdat huomioiden - täydellistä juhlintaa varten

Juhliminen on ihanaa, mutta sen järjestelyt voivat vaatia paljon aikaa ja vaivaa. Me Helmi Cateringilla haluamme helpottaa juhlienne järjestämistä tarjoamalla kattavat catering-palvelut. Riippumatta siitä, onko kyseessä fine dining -illallinen, satuhäät tai teemabileet, meillä on kokemusta ja ammattitaitoa tehdä juhlistanne täydellisiä. Tavoitteenamme on, että voitte keskittyä olennaiseen eli juhlimiseen ja nauttimiseen.

Kun valitsette Helmi Cateringin, huolehdimme kaikista yksityiskohdista. Ensimmäisenä etsimme yhdessä kanssanne sopivan juhlapaikan ja tutustumme tiloihin. Pohdimme kuljetuksia, kutsuja, narikoita ja käymälöiden trafiikkikestävyyttä. Laadimme ohjelman, ruokalistat ja tarvittaessa luomme juomien oikeat sekoitussuhteet kanssanne. Ammattitaitoiset baarimestarimme varmistavat, että juomatarjoilu on ensiluokkaista. Budjetti, esiintyjät, somistus, pihakoivut, lumilinna ja tarjoilijoiden frakkien väri - kaikki nämä yksityiskohdat käymme avoimesti läpi yhdessä.

Helmi Cateringilla on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä, ja voimme taata, että tarjoamme juuri sitä mitä tarvitsette unohtumattoman juhlatilaisuuden luomiseksi. Palveluihimme kuuluvat muun muassa herkulliset ruoat, laadukas juomatarjoilu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Voit aina kääntyä Mari Liljan puoleen kaikissa catering-palveluihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä meihin tämän sivun yläosassa olevan lähetä tarjouspyyntö -laatikon kautta.