Helmi Catering ja ravintola Helmi: Pitopalvelua PK-seudulla jo 23 vuoden ajan

Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat toimineet Eerikinkadulla Helsingissä jo 23 vuotta. Vaikka ravintola myytiin vuonna 2016, Helmi Catering jatkaa edelleen samalla konseptilla Espoon puolella. Meidän intohimomme on toteuttaa kaikenkokoiset tilaisuudet rakkaudella ja ammattitaidolla. Keväästä 2016 alkaen olemme toimineet myös Ravintola Ringside Golfissa ja keväästä 2020 lähtien myös Ravintola Sarfvik Golfissa. Ravintolamme ovat avoinna golfin huippukaudelta huhtikuusta lokakuuhun. Tarjoamme herkullista lounasta sekä muita maukkaita annoksia sekä golfareille että heille, jotka tulevat nauttimaan mukavasta tunnelmasta ilman golfausta. Myös talvella olemme paikalla ja valmiita järjestämään privaatti lounaita, sauna-iltoja tai muita juhlia. Tervetuloa ottamaan yhteyttä ja suunnittelemaan unelmienne tilaisuutta yhdessä meidän kanssamme!

Suunnitellaan juhla yhdessä

Ymmärrämme, että on paljon asioita, jotka vaikuttavat onnistuneen juhlan järjestämiseen, ja siksi olemme täällä auttamassa. Kun juhlan tarve ilmenee, haluamme tarjota teille ammattitaitoamme ja suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan tapahtuman. Ensimmäisenä autamme löytämään sopivan juhlapaikan ja käymme yhdessä tutustumassa tiloihin. Tämän jälkeen pohdimme kuljetuksia, kutsuja, narikoita, käymälöiden trafiikkikestävyyttä ja muita tärkeitä juhlajärjestelyjä. Laadimme ohjelman, valitsemme ruokalistat ja saattaa olla, että maistamme juomien oikeat sekoitussuhteet. Teidän ei tarvitse huolehtia, sillä omat ammattitaitoiset baarimestarimme pitävät huolen, että kaikki juomat ja cocktailit ovat juuri sellaisia kuin toivotte. Haluamme keskustella avoimesti myös budjetista, esiintyjistä, yllätysyllätyksistä, somistuksesta ja kaikista yksityiskohdista, jotka tekevät tilaisuudesta täydellisen. Meillä on pitkä kokemus fine dining -illallisista, unohtumattomista satuhäistä ja teemajuhlista, jotka ylittävät mielikuvituksen rajat. Tavoitteenamme on luoda täydellinen ilta, jolloin te voitte keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen. Meillä on vastaus kaikkiin catering-palveluihin liittyviin asioihin, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä Mari Liljaan. Voitte klikata tämän sivun yläosassa olevaa "Lähetä tarjouspyyntö" -laatikkoa ottaaksenne meihin yhteyttä. Huolehdimme juhlastanne suurella sydämellä ja intohimolla.