Etsitkö täydellistä juhlapalvelua Espoossa? Ei hätää, Helmi Catering on täällä auttamassa sinua. Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat toimineet jo 23 vuoden ajan Eerikinkadulla Helsingissä. Vaikka ravintola myytiin vuonna 2016, Helmi Catering jatkaa samaa konseptiaan Espoon puolella. Tarjoamme rakkaudella ja intohimolla niin isot kuin pienetkin tilaisuudet. Keväästä 2016 lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme Ravintola Ringside Golfissa, ja keväästä 2020 alkaen myös Ravintola Sarfvik Golfissa. Näiden ravintoloiden ovet ovat avoinna golfkauden huhtikuusta lokakuuhun. Tarjoamme herkullista lounasta ja ruokalistoiltamme löytyy vaihtoehtoja niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Eikä tarvitse golfaamiseen keskittyä, voit tulla vain herkuttelemaan. Ja talvella olemme toki paikalla, joten voimme järjestää privaatti lounaita, sauna-iltoja tai illanviettoja, olethan vain rohkeasti yhteydessä!

Kaikenlaisiin juhliin

Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, häät tai yrityksen virkistyspäivä, meillä on kokemusta monenlaisista tilaisuuksista. Fine dining -illallisten lisäksi olemme järjestäneet unohtumattomia satuhäitä ja mielikuvituksen rajat ylittäviä teemabileitä. Tavoitteenamme on tarjota täydellinen ilta, jolloin sinä voit keskittyä vain olennaiseen - juhlimiseen! Kun juhlatarpeesi on selvillä, ota reippaasti yhteyttä meihin. Ensimmäisenä hankimme juhlapaikan ja käymme yhdessä tutustumassa tiloihin. Pohdimme yksityiskohtaisesti kuljetuksia, kutsujen lähettämistä, narikoita ja käymälöiden trafiikkikestävyyttä - kaikkia niitä pieniä, mutta tärkeitä juhlajupinoita. Laadimme ohjelman, ruokalistat ja ehkä maistelemme juomien oikeita sekoitussuhteita. Ammattitaitoiset baarimestarimme pitävät huolen juomien laadusta. Avoimesti keskustelemme budjetista, esiintyjistä, yllätysyllätyksistä, somistuksesta, pihakoivuista, lumilinnasta ja tarjoilijoiden frakkien väristä. Yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota, jotta tilaisuudesta tulisi unohtumaton.

Kaikkiin catering-palveluihin liittyvissä asioissa

Kun tarvitset apua catering-palveluihin liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä Mari Liljan puoleen. Olemme täällä auttamassa sinua suunnittelusta toteutukseen ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Yhteyden saamiseksi cateringiin, klikkaa tämän sivun yläosassa olevaa "Lähetä tarjouspyyntö" -laatikkoa. Juhlien luonteella on suuri merkitys myös juhlapaikan valintaan. Kun haluat täydellisen juhlapalvelun Espoossa, valitse Helmi Catering. Luota kokemukseemme ja anna meidän auttaa sinua järjestämään unohtumattomat juhlat.