Meistä

Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat toimineet Eerikinkadulla Helsingissä jo 23 vuoden ajan. Vuonna 2016 ravintola myytiin, mutta Helmi Catering jatkoi samoilla periaatteilla Espoon puolella. Meillä toteutetaan rakkaudella ja intohimolla niin isot kuin pienetkin tilaisuudet. Olipa kyseessä lounas, illallinen, sauna-ilta tai vaikkapa häät, meiltä saat aina ammattitaitoista ja laadukasta palvelua. Helmi Cateringin palveluihin kuuluvat catering ja pitopalvelu. Tarjoamme herkullista ruokaa ja juomaa kaikkiin tilaisuuksiin!

Juhlatilaisuuksien järjestäminen on intohimomme

Juhlatilaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa on paljon huomioitavia asioita. Kun päätät juhlat Espoossa, me autamme sinua löytämään sopivan juhlapaikan ja tutustumme tiloihin kanssasi. Mietimme yhdessä kuljetukset, kutsut, narikat ja käymälöiden trafiikkikestävyyden sekä lukuisat muut yksityiskohdat. Laadimme ohjelman, ruokalistat ja voimme jopa maistella juomien oikeat sekoitussuhteet, josta huolehtivat ammattitaitoiset baarimestarimme. Ratkaisemme yhdessä budjettiin liittyviä kysymyksiä, keskustelemme esiintyjistä, suunnittelemme yllätysyllätyksiä, mietimme somistusta, pihakoivuja, lumilinnoja ja jopa tarjoilijoiden frakkien väriä. Meillä on kokemusta fine dining -illallisista, unohtumattomista satuhäistä ja mielikuvituksen rajat ylittävistä teemabileistä.

Täydellinen juhlapalvelu

Tavoitteenamme on tarjota täydellinen ilta, jossa voit keskittyä vain juhlimiseen. Meillä on aina tarjolla herkullisia ja laadukkaita ruokia sekä ammattitaitoiset ja ystävälliset tarjoilijat, jotka tekevät juhlastasi ikimuistoisen. Voit luottaa meihin joka askeleella. Jos tarvitset catering-palveluita Espoossa, ota rohkeasti yhteyttä Mari Liljaan. Voit lähettää tarjouspyyntösi tällä sivulla ylhäällä olevasta "Lähetä tarjouspyyntö" -laatikosta. Kun juhlitte Espoossa, valitkaa Helmi Catering ja antakaa meille mahdollisuus näyttää ammattitaitomme ja intohimomme juhlapalveluiden järjestämisessä. Me huolehdimme siitä, että juhlanne on ikimuistoinen ja onnistunut.