Täydelliset palvelut meiltä sinulle

Tervetuloa Helmi Cateringin maailmaan – espoolaisen ravintola- ja catering-osaajan pariin! Yrityksemme on toiminut alalla menestyksekkäästi jo 23 vuoden ajan. Tarjoamme kattavat pitopalvelut kaikenlaisiin tilaisuuksiin, aina pienistä perhejuhlista suuriin yritystilaisuuksiin. Meillä on intohimo ja rakkaus luoda ikimuistoisia hetkiä. Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset tai vaikkapa yrityksen vuosijuhlat, meillä on kokemusta ja ammattitaitoa toteuttaa juuri toiveidenne mukainen tilaisuus. Voitte luottaa, että keskitymme kaikkiin käytännön järjestelyihin, jotta sinä voit keskittyä täysin juhlimiseen.

Kaikki tarpeellinen loistavien juhlien järjestämiseksi

Kun valitset Helmi Cateringin, saat kaiken tarvittavan saman katon alta: Tilasuunnittelun, menukokonaisuudet, sopivat juomapaketit ynnä muut! Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikista yksityiskohdista taidolla ja intohimolla. Yhteistyö kanssamme alkaa juhlapaikan valinnasta. Kun valitsemme yhdessä sopivan tilan, käymme tutustumassa siihen ja selvitämme kaikki huomioitavat seikat, kuten kuljetuksen ja narikan. Laadimme ohjelman, vastaamme somisteista, suunnittelemme ruokalistat ja juomat.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ottakaa yhteyttä jo tänään, ja antakaa meidän huolehtia juhlienne sujuvasta kulusta. Kaikenlaisissa catering-asioissa voitte kääntyä kokeneen catering-osaajamme, Mari Liljan, puoleen: mari.lilja@helmicatering.fi. Tervetuloa Helmi Cateringin asiakkaaksi!