Helmi Catering on kokenut ja ammattitaitoinen pitopalvelu, joka tarjoaa laadukkaita catering-palveluita PK-seudulla. Yritys toimi aikaisemmin Eerikinkadulla Helsingissä ravintola Helmen kanssa, mutta myi ravintolan vuonna 2016 ja keskittyy nykyään pelkästään catering-toimintaan Espoon puolella. Helmi Catering on toiminut alalla jo 23 vuoden ajan ja toteuttaa rakkaudella ja intohimolla niin isot kuin pienetkin tilaisuudet. Olipa kyseessä sitten yrityksen juhlat, häät, syntymäpäivät tai muut tilaisuudet, Helmi Catering on valmiina luomaan unohtumattoman kokemuksen. Yritys on erityisen ylpeä tarjoamastaan fine dining -illallisista, unohtumattomista satuhäistä sekä mielikuvituksen rajat ylittävistä teemabileistä. Juhlajärjestelyiden suunnittelusta toteutukseen, Helmi Catering hoitaa kaikki yksityiskohdat ammattitaidolla ja panostaa aina täydelliseen iltaan, jolloin sinä voit keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen.

Ammattitaitoista juhlajärjestelyä alusta loppuun

Juhliminen on ihmisen kaikkinaista sielua ja kehoa virkistävää vaikutusta, ja Helmi Catering ymmärtää juhlien merkityksen. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri tilaisuus, yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen täydellinen catering-kokemus. Juhlien luonne vaikuttaa olennaisesti myös paikan valintaan, ja siksi Helmi Catering tarjoaa apua juhlapaikan löytämisessä ja tutustumiskäynnillä tiloihin. Yksityiskohtien suunnittelusta toteutukseen, Helmi Catering pitää huolen kaikista juhlien liittyvistä asioista. Suunnitellaan yhdessä kuljetukset, kutsut, narikat ja käymälöiden trafiikkikestävyys sekä käydään läpi kaikki juhlajupina aina budjetista ja aikatauluista aina somistukseen ja tarjoilijoiden asuihin. Ammattitaitoiset baarimestarit varmistavat, että juomat ovat juhlan teeman mukaisia ja sopivat täydellisesti makumaailmaan. Helmi Cateringillä on vankka kokemus kaikenlaisista juhlista, ja voit luottaa siihen, että he räätälöivät juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Yrityksen ammattilaiset ovat järjestäneet lukemattomia fine dining -illallisia, unohtumattomia satuhäitä ja teemabileitä, jotka ylittävät mielikuvituksen rajat. Luota siis Helmi Cateringin osaamiseen ja nauti täydellisestä illasta, kun sinä voit keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen!