Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat olleet osa Helsingin gastronomista kulttuuria jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Alun perin sijainneena Eerikinkadulla Helsingissä, ravintola myytiin vuonna 2016 ja Helmi Catering jatkoi toimintaansa Espoon puolella. Ravintolatoiminta jatkui Ravintola Ringside Golfin tiloissa keväältä 2016 alkaen sekä Ravintola Sarfvik Golfin tiloissa keväästä 2020 lähtien. Toimimme golfkaudella huhtikuusta lokakuuhun, ja tarjoamme sekä herkullisia lounaita että juhlallisia illallisia kaikille golfaajille ja golfista kiinnostuneille. Haluamme tarjota korkeatasoista catering-palvelua henkilöille, jotka haluavat nauttia gastronomiasta ja unohtumattomista hetkistä. Olemme erikoistuneet toteuttamaan sekä suuret että pienet tilaisuudet intohimolla ja rakkaudella. Vuosien varrella olemme keränneet kokemusta fine dining -illallisista, satuhäistä ja teemabileistä, ja tavoitteenamme on aina taata vieraillemme täydellisen iloinen ja ikimuistoinen ilta.

Helmi Catering tarjoaa laadukasta catering-palvelua PK-seudulla

Jos etsit laadukasta catering-palvelua PK-seudulla, olet juuri oikeassa paikassa. Helmi Catering tarjoaa monipuolisia catering-palveluita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, perhejuhla tai vaikkapa häät, me voimme auttaa sinua luomaan ikimuistoisen tilaisuuden. Meillä on vankka kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kaikki sujuu täydellisesti alusta loppuun. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, aina kuljetuksista ja kutsuista aina ruokalistojen suunnitteluun ja tarjoilijoiden pukeutumiseen asti. Tavoitteenamme on tehdä tilaisuudestasi ikimuistoinen ja sinulle mahdollisimman stressitön. Voit keskittyä vain olennaiseen, juhlimiseen, kun me huolehdimme kaikista huomionarvoisista yksityiskohdista. Mari Lilja on catering-palveluidemme ammattilainen, ja hän on aina valmis auttamaan sinua tilaisuutesi järjestämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä, klikkaamalla tämän sivun yläosassa olevaa lähetä tarjouspyyntö -laatikkoa, niin autamme sinua luomaan unohtumattoman tilaisuuden PK-seudulla.