Miksi valita Helmi Catering?

Helmi Catering on monipuolinen catering-palvelu Espoossa, jolla on yli 23 vuoden kokemus alalta. Alun perin Helsingissä toiminut ravintola Helmi myytiin vuonna 2016 ja nyt Helmi Catering jatkaa samaa konseptia Espoon puolella. Meillä on intohimo ja rakkaus ruoanlaittoa kohtaan, ja haluamme tarjota asiakkaillemme sekä isot että pienet tilaisuudet unohtumattomalla tavalla.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota herkullista ruokaa ja laadukasta palvelua asiakkaillemme. Olipa kyseessä sitten yritysjuhla, häät, syntymäpäiväjuhlat tai mikä tahansa muu tilaisuus, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista tehdä tapahtumasta juuri sellainen kuin asiakas toivoo. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa alusta lähtien, suunnittelemme yhdessä ruokalistan, ohjelman ja muut yksityiskohdat varmistaaksemme täydellisen illan.

Tarjoamme monipuoliset catering-palvelut

Helmi Catering tarjoaa monipuolisia catering-palveluita Espoossa ja sen lähialueilla. Voit luottaa siihen, että meillä on sekä ruoanlaiton että tapahtumien järjestämisen osaamista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mietimme juhlan luonteen mukaan sopivan tilan, kuljetukset, kutsut ja muut juhlapalvelut. Haluamme huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta, jotta asiakkaamme voivat nauttia täysin siemauksin juhlastaan ilman huolia.

Oli sitten kyseessä fine dining -illallinen, satuhäät tai teemabileet, meillä on kokemusta ja taitoa tehdä tilaisuudesta ikimuistoinen. Laadukkaat ruoat ja juomat ovat meille tärkeää, ja ammattitaitoiset baarimestarimme pitävät huolen siitä, että juomasekoitukset ovat juuri oikeat. Budjetti, esiintyjät, yllätykset, somistus ja jopa tarjoilijoiden pukeutuminen ovat osa suunnittelua, jotta kaikki olisi täydellistä.

Ota yhteyttä Helmi Cateringiin

Kaikissa catering-palveluihin liittyvissä asioissa voit kääntyä puoleemme. Meillä on ammattitaitoinen tiimi, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen tilaisuuden. Voit ottaa yhteyttä kätevästi sivuillamme olevan lähetä tarjouspyyntö -laatikon kautta. Tarjoamme myös Mahdollisuuden tutustua tiloihin paikan päällä ja keskustella yksityiskohdista henkilökohtaisesti. Valitsemalla Helmi Cateringin voit varmistaa sen, että juhlat sujuvat täysin suunnitellusti ja voit keskittyä olennaiseen - juhlimiseen!