Nauti herkullisesta ruoasta Helmi Cateringin avulla

Helmi Catering on Suomen johtava catering- ja pitopalveluyritys, joka takaa korkealaatuisen ruoan ja ammattitaitoisen palvelun kaikkiin tilaisuuksiin. 23 vuoden kokemuksella ravintola- ja cateringalalta, Helmi Catering on rakentanut maineensa herkullisista ruoistaan ja laadukkaasta palvelustaan. Oli kyseessä sitten pieni perhetapahtuma tai suuri yritystilaisuus, me voimme tarjota täydellisen ruokailukokemuksen, joka jättää vieraasi tyytyväisiksi.

Yksi tärkeimmistä palveluistamme on ruoan laatu. Meillä on omistautunut keittiötiimi, joka valmistaa ruoat rakkautta ja intohimoa käyttäen. Jokainen ruokalaji on huolella suunniteltu ja valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Tarjoamme monipuolisen valikoiman herkullisia annoksia, jotka sopivat kaikkiin ruokavalioihin ja makumieltymyksiin. Olipa kyseessä sitten perinteinen suomalainen menu tai kansainvälinen fine dining -illallinen, meiltä löytyy jotain jokaiseen tilaisuuteen.

Ammattitaitoisesta palvelusta

Kokemuksemme on opettanut meille, että hyvä ruoka ei riitä - loistavan palvelun täytyy täydentää sitä. Siksi Helmi Cateringin ammattitaitoinen henkilökunta on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Olipa kyseessä sitten piknik retki puistossa tai tyylikäs yritystapahtuma, meillä on tarvittava asiantuntemus ja ammattitaito hoitaa kaikki yksityiskohdat puolestasi.

Ymmärrämme, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Autamme sinua suunnittelemaan tapahtumasi aina kuljetuksista, kutsuista ja narikoista ruokalistoihin ja ohjelmaan. Meillä on myös laaja verkosto yhteistyökumppaneita, joten voimme auttaa sinua löytämään täydellisen juhlapaikan ja tarjoamaan muita lisäpalveluita, kuten esiintyjiä ja somistusta. Kaikessa tekemisessämme tavoitteenamme on tarjota sinulle täydellinen ilta, jotta voit keskittyä vain olennaiseen - juhlimiseen!

Ota rohkeasti yhteyttä Mari Liljaan, joka on meidän catering-asiantuntija, ja hän auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi tilaisuuden. Voit myös jättää tarjouspyynnön täyttämällä yhteydenottolomakkeen nettisivullamme. Me olemme täällä sinua varten ja haluamme tehdä tapahtumastasi ikimuistoisen.