Räätälöity catering-palvelu PK-seudulla

Helmi Catering on PK-seudulla toimiva catering- ja pitopalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä catering-palveluita. Olemme toimineet alalla jo yli 23 vuotta, ja kokemuksen myötä olemme kehittäneet palvelumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Kun suunnittelet juhlaa tai tilaisuutta, jossa haluat tarjota herkullista ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, me olemme täydellinen valinta. Olipa kyseessä häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat tai muut juhlat, me hoidamme tarjoilut suurella sydämellä ja intohimolla.

Tutustu Helmi Cateringiin

Helmi Catering ja ravintola Helmi ovat toimineet Helsingissä 23 vuoden ajan, kunnes ravintola myytiin vuonna 2016. Nyt jatkamme toimintaamme Espoossa, mutta tarjoamme edelleen samoja korkealaatuisia catering-palveluita, joista olemme tunnettuja. Toimimme myös Ravintola Ringside Golfissa ja Ravintola Sarfvik Golfissa keväästä lokakuuhun.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täydellinen illanvietto, jossa voitte keskittyä vain juhlimiseen. Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon kaikki yksityiskohdat, kuten kuljetukset, kutsut, narikat ja käymälöiden trafiikkikestävyyden. Laadimme ohjelman, ruokalistat ja valitsemme juomien oikeat sekoitussuhteet. Ammattitaitoiset baarimestarimme huolehtivat juomista, ja voimme keskustella avoimesti budjetista, esiintyjistä, yllätysyllätyksistä, somistuksesta ja tarjoilijoiden frakkien väristä.

Meiltä löytyy kokemusta erilaisista tilaisuuksista, kuten fine dining -illallisista, satuhäistä ja teemabileistä, joissa mielikuvitus on vain rajana. Oli tilaisuus millainen tahansa, haluamme tarjota sinulle ja vieraillesi ikimuistoisen ja herkullisen elämyksen.

Ota yhteyttä Mari Liljaan

Jos tarvitset apua catering-palveluiden suunnittelussa tai haluat pyytää tarjousta, voit ottaa yhteyttä Mari Liljaan. Hän on alamme asiantuntija, jolla on vuosien kokemus catering-alalta. Voit lähettää tarjouspyynnön kätevästi tällä sivulla olevan lomakkeen avulla.

Juhlien luonne vaikuttaa aina paikan valintaan, ja me voimme auttaa sinua löytämään sopivan juhlapaikan. Toivomme, että voimme olla osa juhlaasi ja tehdä siitä ikimuistoisen kokemuksen kaikille vieraille. Tarjoamme sinulle korkealaatuista catering-palvelua PK-seudulla, jotta voit nauttia juhlasta täysin siemauksin.