Tarjoamme räätälöidyn pitopalvelun Espoossa

Helmi Catering on Espoon alueella toimiva pitopalvelu, joka luo unohtumattomia juhlaelämyksiä. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja tarjoamme rakkaudella ja intohimolla suunniteltuja ja toteutettuja tilaisuuksia sekä isoille että pienemmille ryhmille. Olit sitten järjestämässä hääjuhlaa, syntymäpäiväjuhlia tai yritystapahtumaa, meillä on tarjota juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Juhlien järjestäminen vaatii monia pieniä yksityiskohtia, ja me autamme sinua hoitamaan kaiken suunnittelua, esteettistä ilmettä ja tarjoilua myöten. Ensimmäisenä autamme sinua valitsemaan sopivan juhlapaikan Espoossa ja käymme yhdessä tutustumassa tiloihin. Pohdimme yhdessä kuljetuksia, kutsuja, narikoiden järjestelyjä ja käymälöiden trafiikkikestävyyttä sekä muita tärkeitä juhlajärjestelyjä. Laadimme sinulle myös ohjelman, ruokalistat ja voimme jopa järjestää maistelutilaisuuden juomien oikeiden sekoitussuhteiden takaamiseksi. Ammattitaitoinen baarimestarimme huolehtii juomista juhlapaikallasi.

Juhlatilaisuuksien monipuolinen kokemus

Helmi Cateringilla on monipuolista kokemusta erilaisista juhlatilaisuuksista, aina hienoista fine dining -illallisista unohtumattomiin satuhäihin ja mielikuvituksellisiin teemabileisiin. Tavoitteenamme on aina luoda täydellinen ilta, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen – juhlimiseen! Olitpa siis järjestämässä perinteistä juhlaa tai haluat tehdä jotain erikoisempaa, meidän ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua luomaan ikimuistoisen juhlaelämyksen.

Kokemuksemme catering-palveluiden parissa on erinomainen ja takaamme, että juhlistasi tulee unohtumaton. Luotettavana ja ammattitaitoisena pitopalveluntarjoajana haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja luoda juhlista juuri sinun toiveitasi vastaavat. Voit aina kääntyä meidän puoleemme apua saadaksesi kaikissa juhliin liittyvissä asioissa. Tracey Little, yksi perustajistamme ja catering-palveluiden vastuullisena henkilönä, on valmiina palvelemaan sinua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Yhteydenottona voit klikata tämän sivun yläosassa olevaa 'lähetä tarjouspyyntö' -laatikkoa, jolloin voimme aloittaa juhlien suunnittelun yhdessä juuri sinua varten.