Räätälöity pitopalvelu Espoossa: Uniikki ja personoitu kokemus Helmi Cateringilta!

Helmi Catering on pitopalveluyritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja räätälöityjä juhlaelämyksiä. Olemme toimineet ravintola- ja catering-alalla yli 23 vuotta, Helsingissä sijainneesta Ravintola Helmi -nimisestä ravintolastamme lähtien. Vuonna 2016 myimme ravintolan ja jatkoimme toimintaamme Espoon puolella, nyt nimellä Helmi Catering. Toteutamme niin suuret kuin pienetkin tilaisuudet vankalla ammattitaidolla, rakkaudella ja intohimolla. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme uniikkeja ja personoituja elämyksiä. Olipa kyseessä sitten häät, valmistujaiset, yritystilaisuus tai muu juhlan aihe, huolehdimme puolestasi kaikista yksityiskohdista, jotta juhlastasi tulisi unohtumaton!

Ammentaen kokemuksesta ja luovuudesta

Tavoitteemme on tarjota sekä sinulle että vieraillesi täydellinen ilta, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen – juhlista nauttimiseen. Olemme keränneet vuosien varrella runsaasti kokemusta niin erilaisista illallisista, häistä kuin teemajuhlistakin. Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia ruokalajeja ja juomia, jotka on suunniteltu sopimaan kunkin juhlan teemaan ja tunnelmaan. Kokkimme valmistavat vieraille suussa sulavat annokset ja baarimestarimme loihtivat cocktail-listalle herkullisia yhdistelmiä, jotka sopivat täydellisesti tunnelmaan. Olipa kyseessä perinteinen illallinen tai teemajuhla, meillä on tarjota vaihtoehtoja kaikenlaisiin elämyksiin.

Personoitu juhlapalvelu sinun tarpeisiisi

Helmi Cateringilla otamme huomioon kaikki yksityiskohdat, aina kutsuista ja kuljetuksista narikoiden ja käymälöiden järjestämiseen. Panostamme suunnitteluun ja toteutukseen, jotta juhlastasi tulisi juuri sellainen kuin haluat. Ymmärrämme myös budjetin merkityksen ja sen vuoksi noudatammekin avointa keskustelua suunnitellessamme ruokalistoja, ohjelmaa, somistusta ja muita yksityiskohtia. Haluamme tarjota sinulle kokemuksen, joka sopii sekä toiveisiisi että budjettiisi.

Suunnitellaan unohtumaton juhla yhdessä!

Mikäli etsit räätälöityä pitopalvelua Espoossa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme sinulle varmasti uniikin ja personoidun kokemuksen, johon et tule pettymään. Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella tilaisuutesi luonnetta, tutustua tiloihin ja keskustella yksityiskohdista.