Suunnittele unelmiesi juhlat Helmi Cateringin avulla!

Helmi Cateringilla on yli 23 vuoden kokemus catering ja pitopalvelualalta. Olemme toimineet Eerikinkadulla Helsingissä ja jatkamme nyt toimintaamme Espoon puolella. Asiakkaidemme iloiset ja tyytyväiset kasvot ovat aina olleet paras palkkiomme. Tarjoamme rakkaudella ja intohimolla palveluitamme kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

Ravintola Ringside Golfissa ja Ravintola Sarfvik Golfissa tarjoamme herkullisia annoksia pieneen ja isompaan nälkään. Emme ole vain golfaajille, vaan tervetulleita ovat kaikki ruoasta ja hyvästä seurasta nauttivat asiakkaat. Talvisinkin olemme paikalla ja järjestämme privaatti lounaita, sauna-iltoja ja illanviettoja. Tavoitteenamme on luoda täydellinen ilta, jolloin voit keskittyä vain olennaiseen - juhlimiseen!

Juhlien suunnittelu ja järjestelyt

Juhlat voivat olla pieniä tai suuria, arvokkaita tai rennompia tilaisuuksia. Meidän tehtävämme on huolehtia kaikista järjestelyistä, jotta voisit nauttia täysillä juhlapäivästäsi. Tarjoamme konsultaatiota ja apua kaikissa vaiheissa, aina juhlapaikan valinnasta ohjelman suunnitteluun.

Olipa kyse häistä, yritysjuhlista tai syntymäpäiväjuhlista, meillä on runsaasti kokemusta ja tietämystä erilaisista tapahtumista. Laadimme yhdessä ruokalistat, pohtimme juomien oikeita sekoitussuhteita ja huolehdimme somistuksesta. Ammattitaitoiset baarimestarimme takaavat juomien laadun ja tarjoilijamme pitävät huolen siitä, että kutsuistasi tulee ikimuistoiset.

Yksityiskohtien huomioiminen

Yksityiskohdat tekevät juhlasta ikimuistoisen. Budjetti, esiintyjät, yllätysyllätykset ja jopa tarjoilijoiden frakkien väri - kaikki nämä asiat ovat tärkeitä osia onnistuneen juhlatapahtuman järjestämisessä. Meillä on taitoa ja kokemusta luoda unohtumattomia satuhäitä ja teemabileitä, ja haluamme varmistaa, että juhlat täyttävät kaikki odotuksesi.

Mari Lilja on meidän catering asiantuntijamme. Hän auttaa sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä Mariin lähetä tarjouspyyntö -lomakkeen kautta tällä sivulla. Olemme täällä varmistaaksemme, että juhlasi sujuvat suunnitelmiesi mukaan - unohtumattomasti ja täysin stressittömästi.