Suunnittele juhlat räätälöidyllä catering-palvelulla

Helmi Catering tarjoaa räätälöityjä catering-palveluita kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Toimimme jo yli 23 vuoden ajan Helsingin Eerikinkadulla sijaitsevassa ravintola Helmessä, ja vaikka ravintolamme myytiin vuonna 2016, jatkamme edelleen samalla intohimolla ja konseptilla Espoon puolella. Haluamme luoda unohtumattomia ja herkullisia elämyksiä niin isoissa kuin pienissäkin juhlissa.

Kun suunnittelet juhlia, valitse räätälöity catering-palvelu, joka ottaa huomioon kaikki tarpeesi. Yhteyttä ottamalla Helmi Cateringiin, saat asiantuntevaa apua tilaisuuden järjestelyjen suunnittelussa. Ensimmäiseksi autamme sinua löytämään sopivan juhlapaikan, ja menemme kanssasi tutustumaan tiloihin. Pohdimme yhdessä kaikkia yksityiskohtia, kuten kuljetuksia, kutsuja, narikkaa ja käymälöiden kapasiteettia. Laadimme juhlan ohjelman, ruokalistat ja maistelemme juomien oikeat sekoitussuhteet – ammattitaitoiset baarimestarimme pitävät huolta siitä, että juomat ovat täydellisiä. Keskustelemme avoimesti budjetista, esiintyjistä, yllätysohjelmasta, somistuksesta, koristepuista, lumilinnoista ja tarjoilijoiden pukeutumisesta.

Kaikki juhlatyyppisi huomioidaan

Oli kyseessä fine dining -illallinen, ylimääräisen hohdokkaat satuhäät tai mielikuvituksen rajat ylittävät teemabileet, meillä on tarvittava kokemus kaikkiin juhlatyyppeihin. Tavoitteenamme on tarjota täydellinen ilta, jossa voit keskittyä vain olennaiseen – juhlimiseen. Voit luottaa siihen, että Helmi Catering tekee kaikkensa luodakseen unohtumattoman juhlaelämyksen kaikille vieraille. Jokainen yksityiskohta otetaan huomioon, jotta tilaisuudestasi tulee juuri sellainen kuin olet toivonut.

Älä siis turhaan stressaa juhlien järjestelyistä. Suunnittele juhlat räätälöidyllä catering-palvelulla ja anna Helmi Cateringin ammattilaisten hoitaa kaikki puolestasi. Mari Lilja ja muu osaava tiimimme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa catering-palveluihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä klikkaamalla yläosassa olevaa "Lähetä tarjouspyyntö" -laatikkoa ja varmista, että juhlasi ovat unohtumattomat ja täynnä herkullisia makunautintoja.